Foto aan je muur van Marcel Witte

Professionele Alkmaarse fotografen dragen belangeloos bij aan de kwaliteit van onze website. Hun foto’s komt u hier overal tegen. Foto’s van de Alkmaarse fotograaf Marcel Witte kunt u bestellen op de webshop Foto Aan Je Muur. Als u Marcel laat weten dat u via Adapt zijn werk hebt ontdekt, doet hij een extra donatie aan onze erfgoedstichting. Zo steunt u meteen onze erfgoedstichting zonder extra kosten.

Huisfotograaf
Marcel Witte verkoopt al een aantal jaren zijn foto’s aan particulieren en bedrijven als fotokunst voor aan de muur. Via exposities en via kunstgaleries. Maar nu dus ook via deze webshop. Alle foto’s die Marcel verkoopt, vind je hier. Marcel is dus de huisfotograaf van Foto Aan Je Muur.

Alkmaar en Noord-Holland
De specialiteit van Marcel Witte is Noord Holland. Uiteraard maken foto’s van Alkmaar daar een belangrijk deel van uit.

Omdat hij het toch ook exclusief wil houden, zijn er alleen gelimiteerde oplagen. Nooit meer dan 30 stuks van een foto. U ontvangt een genummerd en ondertekend Certificaat van Echtheid.

Rechtstreeks bestellen bij de fotograaf
U vindt tussen de collectie van Marcel Witte een mooie collectie foto’s die zijn gemaakt in Alkmaar en omgeving.

De collectie bestaat meer dan 100 unieke werken. De webshop bevat foto’s en collages in rubrieken als landschappen, steden, dieren en beststellers. Omdat u rechtstreeks bij de fotograaf bestelt, zijn de werken scherp geprijsd. Er hoeven geen commissies betaald te worden aan tussenhandelaren. Zo blijft er nog wat over om de erfgoedstichting extra te steunen.

Samenwerking met Marcel Witte
Adapt heeft op de eigen website diverse foto’s gebruikt van Marcel Witte met zijn toestemming. Meer werk vindt u op de webshop fotoaanjemuur.nl. Zo kunt u de mooie foto’s aan de muur hangen die zijn gemaakt in de Alkmaarse binnenstad. Maar ook is er volop keuze in foto’s die Marcel heeft gemaakt in de sfeervolle polders, bollenvelden en duinstreek.

Alle bestellingen komen – professioneel verpakt – per koeriersdienst naar u toe. Bestellingen uit Nederland, België, Duitsland en Frankrijk worden gratis verzonden. Over het algemeen ontvangt u het pakket na 7 tot 10 werkdagen.

Hebt u iets nodig met spoed? Neem dan contact op. Meestal kan Marcel Witte wel iets regelen afhankelijk van de drukte op dat moment.