Werk aan de muur

Professionele Alkmaarse fotografen dragen belangeloos bij aan de kwaliteit van onze website. Hun foto’s komt u hier overal tegen. Veel foto’s kunt u via Adapt bestellen bij Werk Aan de Muur. Met uw bestelling steunt u meteen onze erfgoedstichting zonder extra kosten.

Werkaandemuur.nl is een webshop waarop fotografen en beeldmakers hun werk te koop aanbieden. U kiest een uniek werk voor aan de muur, dat perfect bij u past en ook nog betaalbaar is. U bepaalt zelf de maat én het materiaal. Er is keuze uit canvas, dibond, aluminium, Xpozer en (ingelijste) posters.

De collectie bestaat uit meer dan 15.000 unieke werken van 1500 creatieven. De webshop bevat foto’s, schilderijen, illustraties en meer in rubrieken als landschap, popart, dieren en kinderkamers.

Alkmaarse fotografen
Alkmaarse fotografen die hun werk aanbieden op Werk Aan de Muur, zijn onder meer Sjoerd Veltman en Sven van der Kooi. Adapt heeft op de eigen website diverse foto’s gebruikt met hun toestemming.

Zo kunt u van Sven van der Kooi de mooie foto’s aan de muur hangen die zijn gemaakt in P.I. Schutterswei. Maar ook is er volop keuze in foto’s die zijn gemaakt in de sfeervolle Alkmaarse binnenstad.

Bestellen via Adapt
U vindt bij werkaandemuur.nl een mooie collectie foto’s die zijn gemaakt in Alkmaar en omgeving.

Ga via deze link naar de website van Werk Aan De Muur. Adapt kan dan een kleine provisie tegemoet zien van de webwinkel. Accepteer s.v.p. de cookies als hierom wordt gevraagd om dit mogelijk te maken.

Bestellingen uit Nederland, België, Duitsland en Frankrijk worden gratis verzonden. Over het algemeen ontvangt u het pakket na 6-8 werkdagen.

De klanttevredenheid is hoog: een 9.8 uit 10. Daarom durven we onze volgers met een gerust hart door te verwijzen naar deze webwinkel.