Adapt Rabobank Alkmaar Verdeelt 250 000 Euro Over Stichtingen En Verenigingen In De Regio

Adapt ook in 2020 bij selectie Rabobank Clubsupport

ALKMAAR, 20 september 2020 – De Rabobank heeft deze week de aanmelding van erfgoedstichting Adapt voor Rabobank Clubsupport positief beoordeeld. Daarmee doet Adapt definitief mee aan Clubsupport 2020 van Rabobank Alkmaar en omstreken.

Leden van Rabobank Alkmaar verdelen 250.000 euro
Rabobank Alkmaar verdeelt in november met de actie Clubsupport 250.000 euro van de winst over clubs en verenigingen in de regio die bankieren bij deze Rabobank. De leden van de Rabobank bepalen hoeveel elke vereniging of stichting krijgt. Zij krijgen vijf stemmen om te verdelen. Elke stem is vele euro’s waard.

Er kan op maximaal vijf stichtingen of verenigingen worden gestemd. Een lid kan tijdens de Clubsupport maximaal twee stemmen uitbrengen op dezelfde stichting of vereniging.

Wel een Rabo-rekening bij de Rabobank Alkmaar e.o., maar nog geen gratis lid? Klik hier!

Adapt bankiert bij Rabobank Alkmaar
Stichting Adapt, herbestemming Alkmaars erfgoed heeft de eigen bankzaken ondergebracht bij Rabobank Alkmaar. Daarmee komen de activiteiten van Adapt om zich te ontfermen over het kwetsbaar erfgoed in deze omgeving in aanmerking voor een bijdrage van de coöperatieve bank via de actie Clubsupport.

Stemmen van 5 tot en met 25 oktober
Leden van Rabobank Alkmaar die op 31 juli 2020 stonden geregistreerd als lid kunnen van 5 tot en met 25 oktober op ons stemmen tijdens de Rabobank Clubsupport actie. Elke stem op onze ideële stichting levert vele euro’s op voor behoud, hergebruik en herbestemming van het cultureel erfgoed in deze regio of voor nuttige bijeenkomsten.

Bestedingsdoel
Adapt spant zich in voor allerlei kwetsbaar erfgoed in de regio Alkmaar. De prioriteiten voor 2020 maakte Adapt vorig jaar bekend. Als bestedingsdoel is deze keer genoemd: zorgen dat Alkmaars erfgoed behouden blijft voor huidige en komende generaties, voorkomen van sloop en zonodig helpen om nieuwe bestemming te vinden voor V&D, kerken, scholen, stolpen, winkels, monumenten etc. Religieus erfgoed brengt Adapt in deze campagne extra onder de aandacht.

Hoe kan een lid van Rabobank Alkmaar stemmen?
Wie op 31 juli 2020 lid was van Rabobank Alkmaar e.o.,  ontvangt per post of via e-mail een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van dinsdag 5 oktober tot en met 25 oktober 2020 brengen zij via een online stemmodule hun stem uit op de clubs die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf te verdelen stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club mogen worden uitgebracht.

Doet u uw bankzaken bij Rabobank Alkmaar?
Verrijk ons dan!

Wij hopen dat Rabo-leden het erfgoed verrijken met hun stem en willen stemmen op Adapt!