Sponsor 2

VLIEG Makelaars nieuwe hoofdsponsor Adapt

ALKMAAR, 7 april 2017 – VLIEG Makelaars is de komende twee jaar hoofdsponsor van Adapt. Woensdag 5 april zetten directeur Makelaardij Jan Gielis van VLIEG en namens Adapt voorzitter Lucas Zimmerman en secretaris Eddo Carels hun handtekening onder een contract dat de sponsoring bezegelde.

Goede reputatie sinds 1974
VLIEG Makelaars maakt deel uit van de VLIEG Advies Groep, een bedrijf dat reeds sinds 1974 een goede reputatie in een grote regio rondom Alkmaar heeft opgebouwd. VLIEG Makelaars draagt Alkmaars erfgoed een warm hart toe. Bovendien voelt de sponsor zich aangetrokken door het credo in het communicatiebeleid van Adapt: ‘positiviteit trekt aan, negativiteit stoot af’.

Sponsoring van positieve rol
De actieve, constructieve en positieve rol die Adapt lokaal wil spelen om Alkmaars erfgoed voor huidige en komende generaties te behouden, is ook VLIEG Makelaars niet ontgaan. De sponsoring biedt VLIEG Makelaars de mogelijkheid om hiermee geassocieerd te worden.

Erfgoed leeft in Alkmaar. De webpagina’s van de nieuwe website van Adapt adaptalkmaar.nl zijn sinds 1 januari al meer dan 80.000 keer bekeken door ruim 22.000 unieke bezoekers. Ook met Facebook worden maandelijks tienduizenden Alkmaarders bereikt.

Dat maakt plaatsing van het bedrijfslogo onder elke webpagina interessant voor een sponsor zoals VLIEG. Adapt kan daarmee als tegenprestatie een bijdrage leveren aan de naamsbekendheid van de VLIEG Advies Groep.

Sinds 1 januari 2017 wordt het aantal bezoekers geteld.

Geen invloed op beleid
Beide partijen maakten goede afspraken over de sponsoring en de tegenprestaties. Zo is invloed van VLIEG op het beleid van Adapt uitgesloten. Adapt zal niet meer dan één andere hoofdsponsor toelaten, die alleen in andere branches actief mag zijn dan het werkterrein van de VLIEG Advies Groep.

Excursie Schermer gratis dankzij sponsors
De eerste uitingen van VLIEG Makelaars zijn te vinden rond de excursie door de Schermer, die Adapt op 8 april organiseert met de Schermer Molens Stichting.

Onder meer dankzij de sponsoring van VLIEG Makelaars hoeven deelnemers voor de excursie geen kosten te betalen en kan iedereen zelfs een lunch worden aangeboden.